Geschiedenis van Sitoké

Vlaamse pionier inzake ergonomisch zit- en slaapcomfort

Bedking werd opgericht in 1984 door Philippe Mannekens en Christiane Traen. Met vestigingen te Kampenhout en Mechelen behoorden ze tot de Vlaamse pioniers inzake advies en verkoop van het betere slaapcomfort, met een eigen productieafdeling van donsdekens.

Sitoké - meubelwinkel Boortmeerbeek

 

Begin jaren '90 werden de activiteiten verplaatst naar de huidige vestiging te Boortmeerbeek. Het assortiment slaapcomfort werd uitgebreid tot een totaalassortiment inzake slaapkamerinrichting met aanvullende producten zoals bedbanken, slaapkamers, dressings en bedkasten.

Sitoké: zitcomfort

Aansluitend werd er analoog aan het slaapcomfort een nieuwe afdeling zitcomfort geopend onder de naam Sitoké. Zeer snel groeide Bedking / Sitoké uit tot de ‘Speciaalzaak in Europees zit-en slaapcomfort’.

Ergopolis in Boortmeerbeek

Eind jaren '90 werd er geïnvesteerd in de opening van een uniek testcentrum Ergopolis voor ergonomische zit-en slaapsystemen. Ergopolis werd opgericht om onze klanten beter te begeleiden bij de keuze van het beste zit-en slaapsysteem in functie van hun behoeften. Ergopolis ontwikkelt en ontwerpt samen met gespecialiseerde paramedici en ingenieurs een grote variatie aan slaapsystemen.

Pascal Mannekens - Sitoké

Pascal Mannekens

Vandaag staan het bedrijf Bedking Ergopolis en de zitafdeling Sitoké onder leiding van Pascal Mannekens. Hij is Master in de Revalidatiewetenschappen, wetenschappelijk onderzoeker met internationale expertise op het vlak van ontwikkeling en onderzoek van ergonomische slaapsystemen en auteur van het boek Rust voor je rug - Kies het juiste bed en maximaliseer je slaapcomfort.

Bedking Sitoké is met een toonzaal van meer dan 3500 m2 uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak inzake ergonomisch zit-en slaapcomfort.

 

Lees meer over onze meubelwinkel ›

Bezoek ons of neem contact op ›

Waarom Sitoké?

  • Persoonlijke begeleiding door een team van kinesisten en interieurspecialisten
  • Meer dan 100 relaxzetels in onze zitafdeling
  • Tal van ergonomische salons om te testen
  • Wetenschappelijk onderbouwde Ergopolis® producten
  • Meer dan 35 jaar ervaring

Ontdek de troeven van Sitoké